AJAX Bracket StreetSiren

12,20 z DDV

Brezžična alarmna naprava

By submitting your payment, you agree to our terms and conditions.

Šifra: 8979 Kategorija: Oznaka:

Opis

StreetSiren je brezžična zunanja alarmna naprava z jakostjo zvoka do 113 dB. Opremljena je s svetlim LED okvirjem in vnaprej nameščeno baterijo. Namestite jo hitro, ko jo nastavite deluje avtonomno do 5 let. Povezuje se z varnostnim sistemom Ajax prek zaščitenega radijskega protokola Jeweller StreetSiren, komunicira s hubom na razdalji vse do 1.500 m. Naprava je nastavljena preko Ajax aplikacij za iOS, Android, macOS in Windows. Sistem uporabnike obvešča o vseh dogodkih preko potisnih obvestil, SMS-ov in klicev (če so le ti aktivirani).

StreetSiren se povezuje samo z Ajax Hub-i in ne podpira povezovanja prek integracijskih modulov uartBridge ali ocBridge Plus.

Načela delovanje:

StreetSiren bistveno izboljša učinkovitost varnostnega sistema. Najverjetneje je njen glasen alarmni signal in svetlobna indikacija dovolj, da pritegne pozornost sosedov in odvrne vsiljivce. Sireno lahko vidite in slišite od daleč zaradi močnega zvoka in svetle LED svetlobe. Pri pravilni namestitvi je sproženo sireno težko razstaviti in izklopiti: njeno ohišje je čvrsto, kovinska mreža ščiti brenčalo, napajanje je avtonomno, gumb za vklop/izklop pa je med alarmom zaklenjen. StreetSiren je opremljena z gumbom za nedovoljeno poseganje in merilnikom pospeška. Gumb za poseg se sproži, ko se ohišje naprave odpre, merilnik pospeška pa se aktivira, ko nekdo poskuša premakniti ali razmontirati napravo.

Za dodatne informacije obiščite spletno stran z uporabniškim priročnikom StreetSiren.

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Dimenzije 16,3 × 3,6 × 16,3 cm
Barva

,

Dimenzije

200 /200 /51 mm

Teža

528 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “AJAX Bracket StreetSiren”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja