Ajax MotionCam Outdoor (PhOD)

474,58 z DDV

MotionCam Outdoor PhOD lahko posname serijo fotografij na zahtevo uporabnika iz mobilne aplikacije Ajax kadarkoli, ne glede na varnostni način.

Na zalogi

By submitting your payment, you agree to our terms and conditions.

Šifra: 12258 Kategoriji: ,

Opis

MotionCam Outdoor je opremljen s kamero za hitro oceno stanja na varovanem objektu. Detektor samodejno posname niz fotografij takoj, ko zazna vdor na ozemlje. Niz fotografij se združuje v animacijo, ki prikazuje razvoj situacije v dinamiki.

Ozemlje pod nadzorom, v primeru dvomov lahko preverite, kaj se dogaja na objektu. Ni vam treba čakati na alarm. Samo odprite aplikacijo, izberite detektor in v nekaj sekundah boste videli stanje na dvorišču.

Manj razlogov za skrb, zunanji detektorji gibanja delujejo v kompleksnem okolju, polnem naravnih virov lažnih alarmov. MotionCam Outdoor omogoča uporabnikom sistema in operaterjem nadzornih postaj, da v nekaj sekundah vidijo, ali je alarm resničen, da se lahko ustrezno odzovejo.

Več varnosti, tako uporabniki sistema kot enota za hitro posredovanje morajo jasno razumeti, kaj se dogaja na objektu, kjer se je sprožil varnostni alarm. Detektor bo pokazal, koliko kriminalcev je še na pristopih k objektom in ali so oboroženi. To bo pomagalo varnostni patrulji, da se pripravi, uporabniki pa se bodo lahko izognili nevarnosti.

Dokazi v pametnem telefonu, serija animiranih fotografij v aplikaciji omogoča posredovanje posebnih informacij vlomilcev policiji brez izgube časa. Zahvaljujoč infrardeči osvetlitvi ozadja jih detektor opazi tudi v popolni temi tako so možnosti za prijetje kriminalcev na samem kraju povečajo.

Dodatne informacije

Teža 0,403 kg
Dimenzije 20,6 × 10,8 × 9,3 cm
Barva

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Ajax MotionCam Outdoor (PhOD)”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja