Ajax MotionCam (PhOD)

242,78 z DDV

Varnostna kamera Ajax MotionCam (PhOD) s katero v nekaj sekundah preverite resnično situacijo

Na zalogi

By submitting your payment, you agree to our terms and conditions.

Šifra: 12259 Kategoriji: ,

Opis

Bodite brezskrbni z MotionCam (PhOD). Le ta potrebuje le nekaj sekund, da v primeru alarma prikaže dejansko stanje na kraju dogodka in razblini dvome. Za fotografiranje na zahtevo potrebujete en klik v aplikaciji Ajax. Poleg tega bo detektor samodejno posnel niz fotografij, če zajame gibanje ali ko se sproži detektor požara FireProtect ali FireProtect Plus. Do 70% lažnih alarmov se zgodi ob izklopu varnostnega sistema. Z MotionCam lahko uporabniki sistema in operaterji nadzornih podjetij v nekaj sekundah preverijo, ali je alarm resničen, in se ustrezno odzovejo.

Po statističnih podatkih je skoraj polovica požarnih alarmov lažnih. Vizualna verifikacija požarnih alarmov je že postala svetovna praksa. MotionCam samodejno posname fotografije premice, ko se sprožijo detektorji FireProtect ali FireProtect Plus. Gasilska nadzorna postaja lahko sprejme fotografije in oceni situacijo v nekaj sekundah. Tako dosežemo manj lažnih klicev gasilcev.

MotionCam je zasnovan za nadzor varnosti, ne zasebnosti. Fotografije so zaščitene pred radovednimi pogledi na detektorski, sistemski in programski ravni.

Dodatne informacije

Teža 0,167 kg
Dimenzije 13,5 × 7 × 6 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Ajax MotionCam (PhOD)”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja