AJAX ReX 2

256,20 z DDV

Ajax reX 2 razširja meje varovanega območja

By submitting your payment, you agree to our terms and conditions.

Šifra: 10757 Kategorija: Oznaka:

Opis

AJAX ReX 2 razširjevalniki razširjajo meje varovanega območja in dajejo še več svobode pri postavitvi naprav varnostnega sistema. S priključitvijo vseh ali del naprav na ReX 2 boste zagotovili varnost in avtomatizacijo poslovnega centra, velikega posestva, skladiščnega kompleksa ali velikega proizvodnega obrata. V okviru sistema Ajax lahko deluje 5 razširjevalcev dosega za razširitev pokritosti radijskega omrežja do 35 km2. Dogodki in alarmi se prenašajo takoj, prvi posnetek za preverjanje fotografije pa je dostavljen nadzorni postaji in uporabnikom v samo 10 sekundah.

ReX 2 deluje z detektorji gibanja MotionCam in MotionCam Outdoor. Ko se sprožijo, posnamejo niz animiranih slik, ki pomagajo oceniti situacijo v objektu. S tem zmanjšamo nepotrebne policijske ali gasilne akcije in strankam prihranijo živce.

S posodobitvijo operacijskega sistema OS Malevich 2.13 se bo ReX 2 range extender povezal s hubom ne le preko radia, temveč tudi preko Etherneta z uporabo žice kot edinega ali dodatnega komunikacijskega kanala. En sam sistem Ajax lahko pokrije objekt, kot je pisarniški center s podzemnim parkiriščem, sekcijsko kovinsko strukturo ali skladiščen kompleks več velikih zgradb.

ReX 2 deluje kot ekstra inteligentna nadzorna plošča:

  • poveže naprave v avtonomno skupino in ob pravem času prevzame nadzor
  • Zahvaljujoč samodejnemu prilagajanju moči signala in sinhronizaciji okvirja je mogoče na ReX 2 povezati poljubno število sistemskih naprav. Kar ne bo vplivalo na zanesljivost komunikacije
  • Če je radijska komunikacija s hubom iz kakršnega koli razloga prekinjena, bo ReX 2 še naprej deloval prek Etherneta. Če se povezava prek Etherneta prekine, ReX 2 prejme alarm od detektorja in aktivira sireno, da opozori na incident in odvrne vlomilca

ReX 2 je zaščiten pred napadi na programski in strojni ravni. Deluje na operacijskem sistemu OS Malevich, ki je imun na viruse. Vsi podatki, ki jih prenaša razširjevalnik dosega, so šifrirani. Zahvaljujoč vgrajeni rezervni bateriji nenaden izpad električne energije v objektu ne bo problem.

Postopek povezovanja in konfiguracije ReX 2 močno prihrani čas namestitvenega dela. Če želite sistemu dodati razširjevalnik dosega, preprosto skenirajte kodo QR z aplikacijo Ajax in ji dodelite ime in sobo. Naprava je tudi konfigurirana v realnem času v aplikaciji. Po potrebi lahko ReX 2 onemogočite ali znova konfigurirate brez obiska spletnega mesta.

Dodatne informacije

Teža 0,330 kg
Dimenzije 16,3 × 3,6 × 16,3 cm
Barva

,

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “AJAX ReX 2”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja