Akcija!

AJAX Start Komplet – začetni set

Original price was: 540,46€.Current price is: 486,41€. z DDV

Dizajnerske naprave na vaših stenah in telefon v žepu. Tako izgleda zaščita sodobnega doma ali pisarne – brez gradbenih posegov.

Začetni brezžični alarmni set vsebuje vse, kar potrebujete za popoln nadzor. Začetni Ajax Start Komplet je sestavljen iz centralne enote, detektorja gibanja, detektorja odpiranja vrat in oken, notranje sirene ter daljinskega upravljalnika. Aplikacija za Android in iOS je na voljo brezplačno!

By submitting your payment, you agree to our terms and conditions.

Šifra: AJAX Start Komplet Kategorija: Oznaka:

AJAX Start Komplet začetni set vključuje:

  • 1x Ajax Hub WH, centralna enota: Pametna nadzorna plošča Hub je ključni element varnostnega sistema Ajax. Naprava nadzira delovanje vseh Ajax detektorjev in takoj pošlje alarmni signal lastniku in centralni nadzorni postaji.
  • 1x Ajax MotionProtect WH, detektor gibanja: Brezžični PIR detektor gibanja, ki lastnika obvesti o prvih znakih vdora v dom ali pisarno. Detektor je pritrjen na steno pred vrati, okni in na drugih mestih, kjer lahko pride do vdora.
  • 1x Ajax DoorProtect WH, magnetni kontakt: Brezžični detektor za vrata in okna, ki opozori na prve znake vdora v prostor. Lahko se montira na vse vrste podlag, vključno s kovinsko.
  • 1x Ajax HomeSiren WH, notranja sirena: Brezžična notranja sirena, ki glasno opozori na alarm med aktivacijo detektorja. Nameščena je v zaprtih prostorih, da opozori na nevarnost ali odvrne vsiljivce.
  • 1x Ajax SpaceControl BL, daljinski upravljalnik: Kontrolnik s štirimi tipkami nadzoruje varnostne načine v prostoru. Z njim enostavno aktivirate in deaktivirate varnostne načine. Signal se pošlje v šifriranem formatu, ki preprečuje njegovo prestrezanje.

 

Senzorji zaznavajo človeško prisotnost in odpiranje oken ali vrat. Hub pošilja obvestilo o alarmu centralni nadzorni postaji in pametnemu telefonu lastnika sistema.

Lastnosti
Zmogljivost začetnega kompleta lahko nadgradite s priključitvijo požarnih detektorjev, detektorjev poplav, avtomatizacijskih naprav in drugo.

Namestitev
Naprave so nameščene v 30 minutah. Detektorje povežete in nastavite z mobilno aplikacijo, nato pa jih namestite s pomočjo SmartBracket, ki je priložen kompletu.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “AJAX Start Komplet – začetni set”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja