Akcija!

AJAX StarterKit – začetni set

346,48 329,16 z DDV

Dizajnerske naprave na vaših stenah in telefon v žepu. Tako izgleda zaščita sodobnega doma ali pisarne – brez gradbenih posegov.

Barva

Na voljo po naročilu

Barva

Na voljo po naročilu

Barva

Na zalogi (se lahko naroči)

Barva

Na zalogi (se lahko naroči)

Začetni brezžični alarmni set vsebuje vse, kar potrebujete za popoln nadzor. Začetni set AJAX je sestavljen iz centralne enote, detektorja gibanja in detektorja odpiranja vrat in oken. Aplikacija za Android in iOS je na voljo brezplačno!

Na voljo po naročilu

Šifra: AJAX Starter Kit WH Kategorije: , , Oznaka:

Opis

Začetni set vključuje:

  • Ajax Hub, centralna enota: Pametna nadzorna plošča Hub je ključni element varnostnega sistema Ajax. Naprava nadzira delovanje vseh Ajax detektorjev in takoj pošlje alarmni signal lastniku in centralni nadzorni postaji.
  • Ajax MotionProtect, detektor gibanja: Brezžični PIR detektor gibanja, ki lastnika obvesti o prvih znakih vdora v dom ali pisarno. Detektor je pritrjen na steno pred vrati, okni in na drugih mestih, kjer lahko pride do vdora.
  • Ajax DoorProtect, magnetni kontakt: Brezžični detektor za vrata in okna, ki opozori na prve znake vdora v prostor. Lahko se montira na vse vrste podlag, vključno s kovinsko.
  • Ajax SpaceControl, daljinski upravljalnik: Kontrolnik s štirimi tipkami nadzoruje varnostne načine v prostoru. Z njim enostavno aktivirate in deaktivirate varnostne načine. Signal se pošlje v šifriranem formatu, ki preprečuje njegovo prestrezanje.

 

Senzorji zaznavajo človeško prisotnost in odpiranje oken ali vrat. Hub pošilja obvestilo o alarmu centralni nadzorni postaji in pametnemu telefonu lastnika sistema.

Lastnosti
Zmogljivost začetnega kompleta lahko nadgradite s priključitvo požarnih detektorjev, detektorjev poplav, avtomatizacijskih naprav in video kamer.

Namestitev in namestitev
Naprave so nameščene v 30 minutah. Detektorje povežete in nastavite z mobilno aplikacijo, nato pa jih namestite s pomočjo SmartBracket, ki je priloženi kompletu.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “AJAX StarterKit – začetni set”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja