Netatmo pametni termostat

183,48 z DDV

Pametni termostat samodejno uravnana temperaturo

By submitting your payment, you agree to our terms and conditions.

Kategorija: Oznaka:

Opis

Netatmo pametni termostat predstavlja popolnoma nov koncept ogrevanja. Glede na podatke, ki jih pridobi z opazovanjem rutinskih dnevnih opravkov in vnešenim urnikom optimalno uravnava temperaturo objekta čez dan. Sistem ogrevanja se prilagodi vašim navadam tako poskrbi za dobro počutje in racionalno potrošnjo energije (stroške ogrevanja lahko znižamo za do 37%). Temperaturo lahko nastavljate tudi daljinsko preko brezplačne aplikacije kjerkoli, kadarkoli.

Če želite porabo energije še bolj optimizirati vam priporočamo netatmo pametne radiatorske ventile. Ti omogočajo individualno nastavljanje temperature v vsaki sobi kar ptinašajo dodatne prihranke.

Opis delovanja in tehnične karakteristike:

 • Pametni termostat Netatmo uporabljamo za pametno upravljanje ogrevanja prek mobilnih naprav.
 • Termostat neprestano primerja s strani uporabnika nastavljeno (željeno) temperaturo s trenutno temperaturo v prostoru in prek tega določi ali mora vključiti oz. izključiti peč (boiler). Interval odčitavanj je privzeto nastavljen na 5 min.
 • Netatmo termostat prek radijske 868 MHz RF povezave komunicira s priloženim relejem (razdalja do 100m), ki krmili peč. Relej se prek vgrajenega 802.11 WiFi klienta (b/g/n, 2,4 Ghz), povezuje na domače WiFi omrežje in prek njega na splet, ter posledično na Netatmo strežnik v oblaku. Do njega dostopamo s pomočjo mobilne ali spletne aplikacije. Uporaba aplikacije kot tudi oblačnega nadzornega sistema je za uporabnike popolnoma brezplačna.
 • Netatmo termostat vedno stremi k optimatizaciji temperature, a se obenem prilagaja našim trenutnim aktivnostim. Tako recimo zniža temperaturo v nočnem času in jo ponovno dvigne, ko se zjutraj zbudimo.
 • Po namestitvi nam ob prvem zagonui Netatmo aplikacija zastavi 5 vprašanj o našem življenjskih navadah. Termostat na osnovi odgovorov samodejno sestavi tedensko časovnico ogrevanja, ki je prilagojena dnevni rutini (t.i. ogrevalne cone). Do časovnice dostopamo znotraj aplikacije in jo preprosto prilagajamo našim željam.
 • Termostat vedno sledi temperaturni časovnici in s tem optimizira energetsko potrošnjo. Seveda lahko v vsakem trenutku v aplikaciji ali samem termostatu spremenimo željeno temperaturo za nastavljeno obdobje. Po preteku nastavljenega časa, ponovno stopi v veljavo časovnica.
 • Netatmo aplikacija vsakih 10 min beleži nastavljeno in dejansko temperaturo v prostoru ter čas, ko je bila peč prižgana. Na osnovi pridobljenih podatkov izdela izredno uporaben grafičen prikaz porabe za željeno obdobje, ki nam služi za optimizacijo ogrevanja. Enkrat mesečno sistem generira poročilo o porabi in doda nasveta za znižanje porabe in jih pošlje na naš naslov elektronske pošte.
 • Zelo uporabna sta pred nastavljena programa Away, pri katerem termostat nastavi temperaturo na otimalno raven za čas, ko smo odsotni in Frost-Guard, pri katerem se temperatura vzdržuje na nivoju, ki preprečuje zmrzovanje. Vse nivoje v prednastavljenih programih lahko preprosto nastavimo po svojih željah (recimo znižamo temperaturo pri programu Away). Programa lahko aktiviramo s preprostim dotikom zaslona na naši mobilni napravi, tudi ko smo že na počitnicah.
 • Uporaba termostata je popolnoma brezplačna, brez naročnine, pogodbe ali drugih skritih stroškov.
 • Netatmo mobilna aplikacija je na voljo brezplačno za iOS, Android in Windows Phone operacijske sisteme. Kompatibilnost: iPhone od 4 in iPad od 2 generacije naprej, Android 4.0 in Windows Phone 8.0. Aplikacijo lahko naložimo na neomejene število naprav.
 • Temperaturo lahko nastavljamo tudi ročno, neposredno na samem termostatu s preprostim pritiskom na ohišje. Naprava ima vgrajen kvaliteten E-ink zaslon, ki poleg ostalih podatkov nazorno prikazuje trenutno in željeno temperaturo.
 • Netatmo WiFi termostat namestimo na steno, lahko ga tudi prosto prenašamo po prostorih, saj ga napajajo baterije.
 • Izredno kvalitetna izdelava – ohišje iz prozornega pleksi stekla in 5 priloženih barvnih filtrov, ki termostat obarvajo iz bele v željeno barvo.
 • Z Netatmo termostatom nadomestimo veliko večino obstoječih žičnih in brezžičnih termostatov na trgu. Uporabljamo ga lahko v povezavi z ogrevalnimi sistemi na zemeljski plin, kurilno olje, les, elektriko, toplotno črpalko ter solarne in IR panele. Podprtih je že prek 1000 različnih modelov peči. Preverite kompatibilnost vašega obstoječega termostata – check.netatmo.com
 • Preprosta namestitev (video prikaz).
 • V paketu je poleg termostata in releja, tudi vse kar potrebujete za montažo in 3 x AAA baterije. Življenjska doba baterije je 1 leto ob 5 min intervalih odčitavanja.
 • Dimenzije termostata: 83 x 83 x 22 mm. Temperaturni razpon: od 0° do 50°C, nastavljanje v korakih po 0,5°C.
 • Garancijska doba 1 leto

Dodatne informacije

Dimenzije 8,8 × 8,8 × 2,2 cm
Barva

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Netatmo pametni termostat”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja