Ubiquiti UniFi NVR snemalnik

459,44 z DDV

Omrežni več-kanalni digitalni snemalnik (NVR)

Na voljo po naročilu

By submitting your payment, you agree to our terms and conditions.

Šifra: UVC-NVR Kategoriji: , Oznaka:

Opis

UniFi NVR preprosto priključite in že deluje z nizko porabo energije. NVR snemalnik ima prednameščeno programsko opremo UniFi Video ter omogoča hitro in enostavno vpeljavo video nadzornega sistema. Zahtevana ni nobena dodatna programska oprema. Programska oprema samodejno zazna vse kamere. Olajšala vam bom tudi nadzor in spremljanje dogajanja, saj ima napreden uporabniški vmesnik in obsežen nabor funkcij, vključno z nastavitvami območij detekcij gibanja, snemanjem dogodkov, obvestil po elektronski pošti, spremljanjem s pogledom v živo, upravljanjem diska in analitiko.

UniFi snemalnik zlahka obvladuje in snema video z vse do 50 UniFi kamerami brez dodatnega zakupa licenc. Vključite ga v omrežje, greste čez konfiguracijski čarovnik in že je nastavljen in pripravljen na uporabo.

Naprava ima vgrajen 500 GB trdi disk. To pomeni približno 1200 snemalnih ur pri  ločljivosti 480p ali 400 snemalnih ur pri ločljivosti 720p (številke se lahko razlikujejo glede na stopnjo okvirja).

Več informacij o NVR najdete na spodnji povezavi:

UnuFi VIDEO

Dodatne informacije

Napajanje

65 W, 19V, 3.42A

Procesor

Intel D2550

Programska oprema

Temelji na brskalnikih, prilagojena tudi za mobilne naprave

Namestitev sistema

Priporočeno za spremljaje do 20 UniFi video kamer. Podpira jih do 50.

Podprte naprave

Operacijski sistemi: Windows, Apple in Linux; Brskalniki: Chrome, Internet Explorer 10 (ali višje), Firefox in Safari; Pametni telefoni: iPhone in Android