Yale pametni video zvonec

159,99 z DDV

By submitting your payment, you agree to our terms and conditions.

Kategorija:

Opis

S pametnim video zvoncem Yale lahko obiskovalce svojega doma vidite, slišite in z njimi govorite kadarkoli in od koderkoli. Ponuja ostro sliko visoke ločljivosti Full HD (1080p) in široko 154-stopinjsko vidno polje. Dvosmerni prenos zvoka omogoča nemoteno komunikacijo, medtem ko nočni pogled zagotavlja jasne posnetke tudi v temi. Vse to lahko spremljate v aplikaciji Yale Home 24 ur na dan. Namestitev je enostavna. Zvonec lahko napajate z vgrajeno polnilno baterijo ali pa ga priključite na električno omrežje.

S pametnim video domofonom nikoli več ne boste spregledali nobenega gosta ali dostavljalca. Ob zaznavanju gibanja boste v realnem času prejeli podrobno obvestilo, prav tako pa boste v aplikaciji Yale obveščeni, ko bodo obiskovalci pozvonili na zvonec. Preko aplikacije Yale Home lahko preverite, kdo je pred vašimi vrati, in če je obiskovalec poznan, ga spustite v svoj dom preko pametne ključavnice Yale.

Sistem lahko obogatite s številnimi pametnimi dodatki, kot je zvonec Smart Video Doorbell Chime (ni vključen), ki ponuja izbiro med sedmimi različnimi privlačnimi zvoki, ter uporabniku prijazen napajalnik, ki zagotavlja, da bo vaš pametni zvonec vedno napolnjen (ni vklučen).

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Yale pametni video zvonec”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja