AJAX NVR

Ajax NVR prinaša popolno sinergijo med videonadzorom in sistemi Ajax. Zagotavlja neprekosljivo hiter odziv ter omogoča takojšen dostop do videoarhiva, tudi ko ste na poti. Z njim je združljiva skoraj vsaka IP kamera, kar omogoča široko uporabnost in prilagodljivost. Ajax NVR je nepogrešljiv del profesionalnega varnostnega sistema, ki mu zaupajo milijoni uporabnikov po vsem svetu.

Ajax NVR snemalnik shranjuje tako posnetke kamer proizvajalca Ajax kot tudi posnetke z večine IP kamer drugih proizvajalcev. Poleg tega Ajax NVR  ponuja integracijo kamer drugih proizvajalcev z video upravljalnim sistemom kar zagotavlja brezhibno sinhronizacijo s celotnim ekosistemom Ajax.

Prepričalo vas bo tiho delovanje, zanesljiva integracija s sistemom Ajax ter visoka stopnja varnosti, saj so vsi pomembni priključki skriti, ko je varovalo zaprto. Dodatno zagotavlja enakomerno napajanje in varno pritrjevanje trdega diska za brezskrbno uporabo. Z NVR-jem je nadzor sinhroniziran z dogodki sistema, kar uporabnikom zagotavlja vpoglede v realnem času. Poleg tega lahko lastnik z nastavitvami zasebnosti nadzoruje dostop do občutljivih podatkov.

NVR je opremljen z programskim zaznavanjem gibanja, ki nenehno analizira sliko. Uporabniki lahko prilagodijo območje zaznavanja v aplikaciji Ajax PRO Mobile ali Ajax PRO Desktop ter izberejo med zaznavanjem gibanja NVR-ja in privzetim zaznavanjem kamere.

uporabniku prijazno

Preprosta in priročna navigacija

Ajax NVR je vsestranska rešitev za vse varnostne potrebe, saj omogoča hitro dostopanje do arhiva videoposnetkov, gladko in enostavno navigacijo ter spremljanje v realnem času v aplikaciji Ajax.

Prilagodljiv videonadzorni zid zagotavlja celovito varnostno spremljanje posnetkov z vseh nameščenih kamer, medtem ko je pregled videoposnetkov enostaven in hiter. Ena izmed funkcij, ki vas bo navdušila, je možnost nastavitve aktiviranja kamer le ko je alarm vklopljen. Samodejno zaznavanje kamer v omrežje olajša vzpostavitev sistema, medtem ko aplikacije Ajax omogočajo nenehno posodabljanje stanja sistema v realnem času. Lasniki kamer drugih proizvajalcev lahko le z nekaj kliki ustvarijo virtualni prostor (Space), ki omogoča brezhibno integracijo kamer in povečuje funkcionalnost sistema.

Ajax NVR je optimalna izbira za vse, ki si želijo celovite in zanesljive rešitve za varnost svojega doma ali podjetja.

Visoko zmogljiva oprema s pridihom elegance

Hitro in šifrirano prenašanje podatkov

Ajax JetSparrow so srce in možgani Ajaxovega videonadzora, odgovorni za ves prenos, shranjevanje in upravljanje video posnetkov. Tehnologija JetSparrow omogoča ultra hitro pretočnost vsebin, enostavno brskanje po videoposnetkih shranjenih na trdem disku in takojšen ogled kamer v realnem času 24/7.

Takojšnje video preverjanje zaznanih dogodkov/incidentov

S pomočjo obvestil dnevnika v aplikaciji lahko enostavno dostopate do posamezne kamere in si ogledate dogodek oziroma zabeležen incident. Ajaxova aplikacija ponuja celovito rešitev za varnost vašega doma, družine oziroma pisarne nadgrajene z videonadzornim sistemom.
Ajax NVR omogoča snemanje 24/7 ali v naprej predvidenih določenih scenarijih. S pomočjo naprednih funkcij lahko nastavite scenarije v katerih detektorji sprožijo določene kamere in začnejo snemati video. Poleg tega lahko s pomočjo naprednih funkcij prejmete takojšnja obvestila o sproženih alarmih v visokoločljivostnih videoposnetkih.

 

Vgrajeni detektorji gibanja

Možnost optimizacije video arhiva z nastavitvijo funkcije zaznavanja gibanja (pixel movement detection feature). Določite lahko specifične cone, v katerih se snemanje sproži le v primeru, ko detektorji na tem območju zaznajo gibanje. Z uporabo te napredne funkcije uporabniki varčujejo s prostorom na trdem disku, hkrati pa je še dodatno poenostavljena navigacija po arhivu.

Enostavna namestitev in uporaba

Ajax NVR  – popolna varnost je le klik stran