Yale Linus@L2 pametna ključavnica

 

Poslovite se od iskanja ključev!  Pametna ključavnica Yale Linus® L2 ključ nadomesti z vašim telefonom. Zasnovana je za vrhunsko udobje in varnost.

Yale-Linu2-pametna ključavnica. Za življenje brez ključev
  • Upravljanje z aplikacijo

    Upravljanje z aplikacijo

    Enostavno upravljajte svojo pametno ključavnico z aplikacijo. Na daljavo omogočite dostop vašim obiskovalcem in tako ostanite povezani s svojim domom in družino, ne glede na to, ali ste doma ali na poti.

Odklepanje brez ključa

Odklepanje brez ključa

Uživajte v fleksibilnosti, ki jo ponuja pametna ključavnica: vrata odklepajte in zaklepajte kar s svojim telefonom, dodatki za ključavnico kot je Yale dot ali s personalizirano avtomatizacijo.

DIY – enostavna namestitev

DIY – enostavna namestitev

Ključavnico Linus® L2 namestite le v nekaj preprostih korakih. Namestitev je enostavna in hitra, zato boste lahko svojo novo pametno ključavnico začeli uporabljati takoj.

Povezljivost

Povezljivost

Pametne ključavnice Yale se brezhibno povezujejo z ostalimi izdelki znamke Yale ter z alarmnimi napravami Ajax. Pametno ključavnico lahko uporabljate neposredno iz Ajax aplikacije s pomočjo Yale Connect Bridge.

Ključ nadomestite s telefonom

Skrbi zaradi pozabljenih ključev je končno konec.  Z Yale Linus@ L2  lahko uživate v prednostih, ki jih primaša pametna elektronska ključavnica kot so prilagodljiv sistem samodejnega odklepanje in zaklepanja ter upravljanja s ključavnico na daljavo.

S pomočjo intuitivne aplikacije Yale Home lahko svoji družini, prijateljem in drugim vašim obiskovalcem enostavno dodelite digitalne ključe ali kode za dostop.

Svojo pametno elektronsko ključavnico Yale Linus L2 lahko personalizirate tako, da bo v pomoč vaši vsakdanji rutini. V aplikaciji nastavite avtomatizirane scenarije – ključavnica lahko samodejno zavaruje vaš dom ob vnaprej določenih urah, na primer zvečer, ko se odpravite spat oziroma, ko greste v službo.

Yale ključavnico integrirajte v Ajax alarmni sistem

Pametno ključavnico Yale Linus L2 lahko upravljate in nadzorujete neposredno iz Ajax aplikacije. Takojšnja povezava Cloud-to-Cloud, zagotavlja gladko in varno komunikacijo med vašo pametno ključavnico Yale in sistemom Ajax.

V Ajax aplikaciji lahko enostavno zaklepate in odklepate vaša vrata in preverite status ključavnice. Svojo pametno elektronsko ključavnico Yale Linus L2 lahko personalizirate tako, da ustvarite avtomatizirane scenarije. Ključavnica lahko samodejno zavaruje vaš dom ob vnaprej določenih urah ali pa, ko Ajax senzorji gibanja zaznajo gibanje. 

Vgrajen Wi-Fi

Pametna ključavnica Linus® L2 deluje na osnovi povezave z omrežjem Bluetooth in Wi-Fi, zato lahko svojo  pametno ključavnico upravljate na daljavo od koderkoli. Združljiva je z vodilnimi pametnimi pomočniki za glasovno upravljanje, kot sta Amazonova Alexa in Google Home, Ajax alarmnim sistemom ter drugimi napravami za pametni dom.

Enostavna namestitev

Pametna ključavnica Yale Linus® Smart Lock je zasnovana tako, da jo lahko brez dodatnih prilagoditev na vhodnih vratih hitro in enostavno namestite kar sami. Je popolna rešitev za vse, tako za lastnike stanovanj in hiš, kot tudi tiste, ki imate svoj dom v najemu, saj ključavnica ne zahteva nobenih prilagoditev na vratih, njena montaža pa ne pusti nobenih sledi.

V videu preverite, ali je ključavnica Linus® L2 primerna za vaša vrata.