Yale Linus® L2 pametna ključavnica

228,99 z DDV

Poslovite se od iskanja ključev! Pametna ključavnica Yale Linus® L2 ključ nadomesti z vašim telefonom. Zasnovana je za vrhunsko udobje in varnost.

By submitting your payment, you agree to our terms and conditions.

Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznaka:

Opis

Poslovite se od iskanja ključev! Pametna ključavnica Yale Linus® L2 ključ nadomesti z vašim telefonom. Zasnovana je za vrhunsko udobje in varnost.

Pametna ključavnica se samodejno zaklene, ko zaprete vrata in odklene, ko se jim približate, poleg tega pa omogoča zaklepanje oziroma odklepanje ob točno določenem času, ki ga izberete sami.

Yale Linus® L2 vam omogoča, da z nekaj dotiki prek aplikacije Yale Home na vašem pametnem telefonu omogočite dostop prijateljem, družini in zaupanja vrednim osebam.

Yale Linus® L2 pametna ključavnica prinaša izboljšano vzdržljivost, tišje delovanje in dvakrat hitrejše delovanje v primerjavi s prejšnjo generacijo Linus® ključavnic.

Ključne funkcije:

  • Odpriranje vrat brez ključev: Avtomatsko odklepanje in zaklepanje za popolno brezskrbnost.
  • Obvestila v realnem času: Prejemajte takojšnja obvestila o aktivnostih pri vaših vratih. Spremljajte, kdo in kdaj vstopa v vaš dom.
  • Enostavno omogočite dostop zaupanja vrednim osebam.
  • Združljiva z Google Home, Alexa in Hue
  • Integracija z AJAX aplikacijo. Pametno ključavnico Yale Linus L2 lahko upravljate in nadzorujete neposredno iz Ajax aplikacije. Uživajte v takojšnji povezavi Cloud-to-Cloud, ki zagotavlja gladko in varno komunikacijo med vašo pametno ključavnico Yale in sistemom AJAX. Z novo integracijo lahko enostavno zaklepate in odklepate vaše pametne ključavnice Yale Linus® L2 ter preverite status ključavnice v aplikaciji AJAX. Ključavnica Yale Linus@ L2 ima vgrajen Wi-fi.

V paketu polek Yale Linus L2 ključavnice dobite tudi 1 x Yale Dot – magnetni senzor za vrata, s katerim sistem zazna odpiranje vrat.

Poglejte tudi film, ki prikazuje, kako povežete oba sistema:

Dodatne informacije

Barva

,

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Yale Linus® L2 pametna ključavnica”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja