Ajax NVR, 8-kanalni videonadzorni snemalnik

348,92 z DDV

Ajax NVR snemalnik – NOVO

Ajax, vodilni strokovnjak s področja varnosti in avtomatizacije doma, je svojo raznovrstno paleto izdelkov nadgradil še z zmogljivim, izjemno hitrim in odzivnim Ajax NVR (Network Video Recorder) omrežnim videonadzornim snemalnikom. Sistem za upravljanje videa vam omogoča povezavo do 16 kamer, izbirate lahko med 8 ali 16 kanalnim modelom, ki podpira trdi disk velikosti od 1 do 16 TB.

Izkusite neprimerljivo hitro odzivnost sistema, ki vam zagotavlja takojšen dostop do video arhiva tudi ko ste na poti. S pomočjo Ajax NVR snemalnika bo video nadzor enostavno in brezhibno sinhroniziran z alarmi, obenem pa lahko Ajaxov NVR snemalnik povežete skoraj s katero koli IP-kamero, ki jo dobite na tržišču (ONVIF/RTSP kompatibilne kamere).

Funkcije:

-takojšnje preverjanje (verifikacija) alarma v visoki ločljivosti
-ogled kamer v živo 24/7
-povezava do 8 kamer
-združljivost s katerokoli IP- kamero (ONVIF/RTSP)
-možnost prilagodljivega zaznavanja gibanja
-sinhronizacija arhiva z dogodki
-prilagodljiv virtualni videonadzorni zid
-možnost spremljanja obvestil o stanju HDD trdega diska v Aplikaciji
-avtomatsko iskanje kamer v omrežju in hitro povezovanje kamer v sistem
-enostavna in hitra namestitev
-do 16 TB SATA HDD trdi disk (ni priložen)
-priročno shranjevanje datotek na trdi disk (ni priložen)
-večnivojsko varovanje uporabniškega računa (2FA, prijava z biometričnim geslom, nadzor seje)
-H264/H265 podpora
-oddaljen nadzor in konfiguracija
-brezplačna aplikacija
-dve barvni različici (bela/ćrna)

By submitting your payment, you agree to our terms and conditions.

Šifra: ajax-nvr-videonadzorni-snemalnik Kategorija: Oznaka:

Opis

Visoko zmogljiva oprema s pridihom elegance

Novi Ajaxov NVR snemalnik odlikujeta Ajaxov edinstven dizajn in eleganca, ki se izražata v vsakem detajlu. Ajax NVR izstopa po svoji zanesljivosti, enostavni namestitvi ter enostavni uporabi.

Prilagodljiv virtualni videonadzorni zid za takojšen nadzor

Združite vse vizualne podatke v preglednem vmesniku. Videonadzorni zid vam ponuja celovit vpogled v vaš prostor. Na enem mestu lahko hkrati spremljate posnetke z vaših IP kamer ter Ajaxovih detektorjev serije MotionCam. Kamere lahko razporedite po svojih željah. Do videonadzornega zidu lahko dostopate s pametno mobilno napravo ali z aplikacijo, ki jo namestite na vaš namizni ali prenosni računalnik.

Enostaven pregled arhiva video posnetkov

Do arhiva video posnetkov dostopajte brez težav. Enostaven klik na dogodek v dnevniku obvestil vas preusmeri na video posnetek, ki ga je posnela kamera ob zabeleženem dogodku. Dolgotrajnega iskanja med urami in urami posnetega video materiala je za vselej konec. Bliskovito hiter vmesnik vam ponuja takojšen dostop do arhiva brez nepotrebnega čakanja.  S klikom se takoj premaknete na željeno časovno oznako in preverite video posnetek.

Hitro in šifrirano prenašanje podatkov

Ajax JetSparrow so srce in možgani Ajaxovega videonadzora, odgovorni za ves prenos, shranjevanje in upravljanje video posnetkov. Tehnologija JetSparrow omogoča ultra hitro pretočnost vsebin, enostavno brskanje po videoposnetkih shranjenih na trdem disku in takojšen ogled kamer v realnem času 24/7.

Takojšnje video preverjanje zaznanih dogodkov/incidentov

S pomočjo obvestil dnevnika v aplikaciji lahko enostavno dostopate do posamezne kamere in si ogledate dogodek oziroma zabeležen incident. Ajaxova aplikacija ponuja celovito rešitev za varnost vašega doma, družine oziroma pisarne nadgrajene z videonadzornim sistemom.
Ajax NVR omogoča snemanje 24/7 ali v naprej predvidenih določenih scenarijih. S pomočjo naprednih funkcij lahko nastavite scenarije v katerih detektorji sprožijo določene kamere in začnejo snemati video. Poleg tega lahko s pomočjo naprednih funkcij prejmete takojšnja obvestila o sproženih alarmih v visokoločljivostnih videoposnetkih.

Vgrajeni detektorji gibanja

Možnost optimizacije video arhiva z nastavitvijo funkcije zaznavanja gibanja (pixel movement detection feature). Določite lahko specifične cone, v katerih se snemanje sproži le v primeru, ko detektorji na tem območju zaznajo gibanje. Z uporabo te napredne funkcije uporabniki varčujejo s prostorom na trdem disku, hkrati pa je še dodatno poenostavljena navigacija po arhivu.

Enostavna namestitev in uporaba

Povezovanje NVR snemalnika je enostavno. Kamere v sistem dodate s pomočjko aplikacije.

Morda vam bo prav tako všeč…