Akcija!

AJAX Hišni Komplet

Original price was: 927,20€.Current price is: 834,48€. z DDV

Dizajnerske naprave na vaših stenah in telefon v žepu. Tako izgleda zaščita sodobnega doma ali pisarne – brez gradbenih posegov.

Hišni brezžični alarmni set vsebuje vse, kar potrebujete za popolni nadzor. Hišni Ajax Komplet je sestavljen iz centralne enote, dveh različnih detektorjev gibanja, detektorja odpiranja vrat, detektorja izliva vode, zunanje sirene ter daljinskega upravljalnika. Aplikacija za Android in iOS je na voljo brezplačno!

By submitting your payment, you agree to our terms and conditions.

Šifra: AJAX Hišni Komplet Kategorija: Oznaka:

Opis

AJAX Hišni Komplet vključuje:

  • 1x AJAX Hub WH, centralna enota: Pametna nadzorna plošča Hub je ključni element varnostnega sistema Ajax. Naprava nadzira delovanje vseh Ajax detektorjev in takoj pošlje alarmni signal lastniku in centralni nadzorni postaji.
  • 2x AJAX MotionProtect WH, detektorja gibanja: Brezžični PIR detektor gibanja, ki lastnika obvesti o prvih znakih vdora v dom ali pisarno. Detektor je pritrjen na steno pred vrati, okni in na drugih mestih, kjer lahko pride do vdora.
  • 1x AJAX CombiProtect WH, detektor gibanja: Brezžična kombinacija gibanja in detektorja razbitega stekla. Naprava pomaga zaščititi objekt pred vsiljivci, ki vstopajo skozi vrata in okna, ter spremlja trenutno stanje stekla.
  • 1x AJAX DoorProtect WH, magnetni kontakt: Brezžični detektor za vrata in okna, ki opozori na prve znake vdora v prostor. Lahko se montira na vse vrste podlag, vključno s kovinsko.
  • 1x AJAX LeaksProtect WH, detektor izliva vode: Brezžični detektor poplav zazna prve znake puščanja v milisekundah. Namesti se brez uporabe orodij.
  • 1x AJAX SpaceControl BL, daljinski upravljalnik: Kontrolnik s štirimi tipkami nadzoruje varnostne načine v prostoru. Z njim enostavno aktivirate in deaktivirate varnostne načine. Signal se pošlje v šifriranem formatu, ki preprečuje njegovo prestrezanje.
  • 1x AJAX StreetSiren WH, zunanja sirena: Brezžična zunanja sirena, ki opozarja na nevarnost z zvokom in svetlobo. Naprava je nameščena zunaj, da lahko vsakdo sliši alarm.

 

Senzorji zaznavajo človeško prisotnost in odpiranje oken ali vrat. Hub pošilja obvestilo o alarmu centralni nadzorni postaji in pametnemu telefonu lastnika sistema.

Lastnosti
Zmogljivost hišnega kompleta lahko nadgradite s priključitvijo požarnih detektorjev in podobno.

Namestitev
Naprave so nameščene v kratkem času. Detektorje povežete in nastavite z mobilno aplikacijo, nato pa jih namestite s pomočjo SmartBracket, ki je priložen kompletu.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “AJAX Hišni Komplet”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja