Ajax Hub2 4G

474,58 z DDV

Povezovalec v Ajax omrežju

Na zalogi

By submitting your payment, you agree to our terms and conditions.

Šifra: 10989-1 Kategorija:

Opis

Hub 2 upravlja vse naprave Ajax, ki so povezane v sistem, da uporabnike opozori na odprta vrata, razbita okna, grožnje požara in poplave. Če vlomilci vlomijo v vaš objekt, bo Hub 2 obvestil nadzorno postajo 1 in poslal fotografije iz detektorjev MotionCam.

Preverjanje alarmne fotografije, v 9 sekundah Hub 2 deluje z detektorji gibanja MotionCam in MotionCam Outdoor. Ko se detektorji sprožijo, posnamejo niz fotografij. Pomaga pri oceni stanja v objektu. Vizualno preverjanje vam pomaga takoj oceniti situacijo in vas razbremeni. Njegova zanesljivost in stabilnost zagotavlja pravočasno posredovanje alarma varnostnemu podjetju in uporabnikom.

Hub 2 je takoj pripravljen za uporabo. Vsi komunikacijski moduli, napajalnik in rezervna baterija so že nameščeni. Za začetek nastavitve sistema morate napravo priključiti na napajanje in internet, vstaviti SIM kartice in skenirati QR kodo prek aplikacije. Z montažno ploščo SmartBracket med namestitvijo ni treba razstaviti ohišja naprave.Vse sistemske nastavitve so vedno na voljo v aplikacijah Ajax. Ne glede na to kje ste.

Enostavna nadgradnja varnostnega sistema, za poenostavitev posodabljanja vozlišč v objektih smo zagotovili možnost samodejnega prenosa podatkov med njimi. Funkcija uvoza vam omogoča prenos nastavitev, povezanih naprav, skupin, scenarijev in uporabnikov iz starega vozlišča v središče 2. V manj kot 15 minutah.

Dodatne informacije

Teža 0,362 kg
Dimenzije 16,3 × 16,3 × 3,6 cm
Barva

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Ajax Hub2 4G”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja