Ajax MotionCam Outoor, zunanji detektor gibanja s kamero – BEL

431,88 z DDV

Brezžični zunanji detektor gibanja s kamero z inteligentno zaščito pred lažnimi alarmi. Naprava deluje pri nizkih temperaturah in je zaščitena pred prahom in škropljenjem.

Brezžični zunanji 2x PIR detektor z vgrajeno kamero in z antimasking funkcijo ter z zaščito z algoritmom proti lažnemu proženju. Neobčutljiv na hišne ljubljenčke velikosti do 80 cm. Višina montaže 0,8 – 1,3 m, s priloženim nosilcem, občutljivost delovanja ima 3 stopnje, domet detekcije gibanja od 3 – 15 m, kot detekcije gibanja horizontalno 88,5°, kot pogleda kamere horizontalno 105°, slike kamere resolucije 320 × 176 točk (default), 640 × 352 točk, IR led, napajanje s priloženo baterijo 4 × CR123A (gratis) z življenjsko dobo do 3 leta. Temperatura delovanja: -25°C to +60°C, IP55, dimenzije: 206 × 108 × 93 mm, kompatibilen samo s Hub 2 in Hub 2 Plus, ni kompatibilen z ReX. Garancija 2 leti razen na vgrajene baterije.

 

Na zalogi

By submitting your payment, you agree to our terms and conditions.

Šifra: Ajax MotionCam Outdoor WH Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Bliskovito hitri alarm. Preverjeno.

MotionCam Outdoor prepozna vdor že pri prvih korakih na ozemlju in ga potrdi z animirano serijo fotografij. Vizualno preverjanje pomaga takoj ugotoviti situacijo in uporabnike pomiri pred pomisleki.

Ne zamudite ničesar

MotionCam Outdoor, ki združuje najboljšo optiko, hiter procesor in napredne algoritme programske opreme, posname informativne slike v vsakem vremenu, podnevi ali ponoči.

Inteligentni filter lažnih alarmov

MotionCam Outdoor je opremljen z dvema neodvisnima senzorjema PIR, katerih signale analizira dvostopenjski algoritem LISA. Ko oba senzorja zaznata gibanje, LISA izvede korelacijsko in spektralno analizo signalov, kar pomaga takoj razlikovati resnične grožnje od motenj.

Večstopenjska protisabotažna zaščita

MotionCam Outdoor ni mogoče neopazno onemogočiti, tudi če je sistem izklopljen. Detektor je opremljen z maskirnimi senzorji, ki reagirajo na oviranje, prekrivanje in barvanje leče.

Vozlišče bo potrebovalo manj kot minuto, da zazna izgubo komunikacije z detektorjem in o težavi obvesti centralno nadzorno postajo in uporabnike. Dejstvo, da je bil MotionCam Outdoor razstavljen, bo postalo znano takoj.

Učinkovita varnost v vsakem vremenu

MotionCam Outdoor je odporen na vročino do +60°C in zdrži mraz do -25°C. Za zaščito senzorjev sistema proti maskiranju pred dežjem in snegom lahko napravo zaščitite s posebno strehico.

Brezkompromisna zanesljivost komunikacije

MotionCam Outdoor hkrati uporablja dva radijska protokola: Jeweller in Wings. Radijski protokoli delujejo neodvisno drug od drugega in vsak je osredotočen na svojo funkcijo. Jeweler odda alarme v 0,15 sekunde, zahvaljujoč Wingsu pa bo prvi posnetek s spletnega mesta v aplikaciji v manj kot 9 sekundah.
Obseg radijskega signala zadostuje za namestitev detektorja tam, kjer je najbolj učinkovit. In s 3-letno življenjsko dobo baterije se zmanjšajo stroški vzdrževanja.

Manj ročnega dela. Več nastavitev v aplikaciji.

Postopek povezovanja in konfiguracije MotionCam Outdoor na najboljši možni način prihrani čas inštalaterjem. Če želite sistemu dodati detektor, morate le skenirati QR kodo z aplikacijo Ajax, ji dodeliti ime in sobo. Konfigurirajte napravo v aplikaciji v realnem času, testirajte območja zaznavanja in komunikacijo. Po potrebi lahko detektor onemogočite ali pa na daljavo konfigurirate njegove sistemske parametre, ne da bi obiskali spletno mesto.

Dodatne informacije

Barva

Razvrstitev

Elektro-optični varnostni detektor radijskih kanalov

Tip detektorja

Brezžični

Kompatibilnost

Deluje samo s Hub 2 in Hub 2 Plus. Ne deluje z Rex-om.

Senzorski element

2 PIR senzorja

LED signalizacija

DA

Čas dostave alarma

0,15 sekund

Domet detekcije PIR

Nastavljiv, 3 – 15 m

Občutljivost

Nastavljiva, 3 ravni

Koti zaznavanja

Horizontalno 88,5°, kot pogleda kamere horizontalno 105°

Vgradnja

Notranja/zunanja

Montaža

Na višini od 0.8—1.3 m

Dovoljena vlažnost

Do 95 %

Delovno temperaturno območje

-25° C do + 60° C

Neobčutljivost na hišne ljubljenčke

Teža – ni pomembna
Višina – do 80 cm

Napajanje

113/5000
Napajanje: 2 x baterija CR123A
Napajalna napetost: 3 V
Življenjska doba baterije – do 5 let
Omrežno napajanje: DC 12 V ± 20%

Dimenzije

206×108×93 mm

Garancija

Zamenjava in popravilo v 24 mesecih od datuma prodaje. Garancija ne pokriva baterij.

Komplet sestavlja

MotionCam zunanji detektor gibanja s kamero
4 × CR123A baterije (vnaprej nameščene)
Namestitveni komplet
Navodila za uporabnika

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Ajax MotionCam Outoor, zunanji detektor gibanja s kamero – BEL”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…