AJAX Multi Transmitter

229,36 z DDV

Na zalogi

By submitting your payment, you agree to our terms and conditions.

Šifra: AJAX Multi Transmitter WH Kategorija: Oznaka:

Opis

AJAX Multi Transmitter je modul, ki omogoča bolj fleksibilno upravljanje za uporabnike, omogoča avtomatske scenarije, nadzor preko mobilne aplikacije in odpira možnost za nadgradnje.

AJAX Multi Transmitter je naprava, ki omogoča povezavo žičnih detektorjev na AJAX alarmni sistem.

AJAX Multi Transmitter zamenjuje nadzorno ploščo starega žičnega sistema in omogoča povezavo žičnih naprav preko WiFi / radijske komunikacije z AJAX varnostnim sistemom – omogoča prenos informacij s starih žičnih naprav na centralno enoto sistema AJAX (hub) in posledično v sodoben, AJAX alarmni sistem.

AJAX Multi Transmitter ima 18 vhodnih con za povezovanje detektorjev in tamper stikal, ki podpirajo 4 različna delovanja (NO, NC (brez upora), EOL (NC z uporom), EOL (NO z uporom)), z izbiro upornih vrednosti od 1KΩ do 7,5KΩ, z nastavitvijo na 0,1KΩ natančno.

Poleg 18 vhodnih con ima modul tudi tri 12V napajalne izhode, 2 glavna in 1 sekundarni izhod, namenjen za napajanje požarnih detektorjev.

Za napajanje AJAX Multi Transmitterja je potreben priključek 110–255 V, 50/60 Hz, kot nadomestno napajanje pa se lahko priklopi baterija, za katero je prostor v ohišju (rezervna baterija 7Ah ali 4 Ah, dimenzije rezervnega prostora so 150×64×94 mm).

Centralna enota (AJAX HUB) in uporabniki so obveščeni o težavah z napajanjem preko AJAX aplikacije.

V aplikaciji je možno definirati sobo, skupino (particijo), tip naprave (senzor / tamper stikalo) in alarmni način za vsako napravo. Tako uporabniki dobijo točna obvestila o dogajanju ter točno lokacijo dogodka in ne samo številko cone. Tako tudi varnostna služba dobi točne informacije o dogajanju na varovanem objektu in lahko reagira skladno s protokolom.

Možni alarmni načini so: vlom, požar, medicinska pomoč, tipka za paniko, uhajanje plina.

Ohišje AJAX Multi Transmitterja je dvojno zaščiteno za morebitno sabotažo, tako za nedovoljeno odpiranje naprave kot za njeno odstranitev. Ajax Multi Transmitter vas bo nemudoma obvestil tudi, v kolikor je bila motnja v povezani napravi zaradi izpada napajanja, prekinitve kabla in podobno.

Modul AJAX Multi Transmitter deluje v temperaturnem območju od -10°С do +40°С ter v relativni vlažnosti do 75%.

Na razpolago v beli barvi.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “AJAX Multi Transmitter”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja