Akcija!

AJAX Napredni Komplet

Original price was: 1.030,90€.Current price is: 927,81€. z DDV

Dizajnerske naprave na vaših stenah in telefon v žepu. Tako izgleda zaščita sodobnega doma ali pisarne – brez gradbenih posegov.

Napredni brezžični alarmni set vsebuje vse, kar potrebujete za popolni nadzor. Napredni Ajax Komplet je sestavljen iz centralne enote, detektorja gibanja s kamero, detektorja odpiranja vrat in oken s senzorjem nagiba in udarca, daljinskega upravljalnika, tipkovnice ter zunanje sirene. Aplikacija za Android in iOS je na voljo brezplačno!

By submitting your payment, you agree to our terms and conditions.

Šifra: AJAX Napredni Komplet Kategorija: Oznaka:

Opis

AJAX Napredni Komplet vključuje:

  • 1x AJAX Hub2 WH, centralna enota: Tretja generacija inteligentne nadzorne plošče s tremi komunikacijskimi kanali in možnostjo vizualne verifikacije. Ajax Hub2 spremlja delovanje vseh Ajax detektorjev in s podporo vizualne verifikacije preko detektorja Ajax MotionCamera; z alarmom takoj opozori lastnika in varnostno podjetje.
  • 1x AJAX MotionCamera WH, detektor gibanja s kamero: Brezžični detektor gibanja s kamero za verifikacijo alarmov. Animirana serija fotografij sledi takojšnjemu alarmu gibanja za natančno oceno razmer.
  • 1x AJAX DoorProtectPlus WH, magnetni kontakt: Brezžični detektor za vrata in okna, ki opozori na prve znake vdora v prostor. Namesti se tudi na strešna okna, ki jih lahko pustimo odprta, ko zapustimo hišo.
  • 1x AJAX SpaceControl BL, daljinski upravljalnik: Kontrolnik s štirimi tipkami nadzoruje varnostne načine v prostoru. Z njim enostavno aktivirate in deaktivirate varnostne načine. Signal se pošlje v šifriranem formatu, ki preprečuje njegovo prestrezanje.
  • 1x AJAX Keypad WH, tipkovnica: Brezžična tipkovnica na dotik se uporablja za vklop/izklop varnostnega sistema Ajax. Vgrajena je blizu vhodnih vrat, da omogoča hiter dostop, aktivacijo in deaktivacijo.
  • 1x AJAX StreetSiren WH, zunanja sirena: Brezžična zunanja sirena, ki opozarja na nevarnost z zvokom in svetlobo. Naprava je nameščena zunaj, da lahko vsakdo sliši alarm.

 

Senzorji zaznavajo človeško prisotnost in odpiranje oken ali vrat. Hub pošilja obvestilo o alarmu centralni nadzorni postaji in pametnemu telefonu lastnika sistema.

Lastnosti
Zmogljivost naprednega kompleta lahko nadgradite s priključitvijo požarnih detektorjev, detektorjev izliva vode, zunanjih ali notranjih kamer ipd.

Namestitev
Naprave so nameščene v kratkem času. Detektorje povežete in nastavite z mobilno aplikacijo, nato pa jih namestite s pomočjo SmartBracket, ki je priložen kompletu.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “AJAX Napredni Komplet”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja