AJAX StreetSiren DoubleDeck

187,88 z DDV

Brezžična zunanja sirena

By submitting your payment, you agree to our terms and conditions.

Šifra: 10540 Kategorija: Oznaka:

Opis

StreetSiren DoubleDeck potrebuje manj kot sekundo, da aktivira močno sireno in svetle LED indikatorje ob alarmnem signalu. Vsak vlom bo takoj razkrit.

Ko gre za nastavitve je StreetSiren DoubleDeck prilagodljiv, zaradi česar je enako ustrezen v mirnem zaprtem naselju kot v glasnem industrijskem območju. Brenčalo lahko nastavite tako, da oddaja zvok od 85 do 113 dB za 3 do 180 sekund. Lahko pa je popolnoma tiho, ko je naprava nastavljena tako, da se na sprožitve alarma odziva le z LED indikacijo.

Odporen na vremenske vplive. StreetSiren DoubleDeck je odporen na vročino, mraz in hitre spremembe temperature. Njegovo hermetično zaprto ohišje ima stopnjo zaščite pred vdorom IP54. Zunanja sirena je pripravljena na izpostavljenost dežju ali sneženju in se lahko namesti na zunanje stene brez nadstreška. Odporen je na vročino do +50°С, mraz do −25°С in zaščiten pred prahom in padavinami IP54.

Sireno je optimalno namestiti 2,5m od tal. Izboljša vidljivost, slišnost in naredi napravo manj dostopno vsiljivcem. Če pa bo kdo poskusil odtrgati sireno, bo stopalka za plin sprožila alarm. V vsakem primeru bodo alarmno nadzorno podjetje in uporabniki obveščeni o sabotaži.

Zunanja sirena deluje 5 let z prednameščeno baterijo in ima zunanje napajalne priključke. Ali boste baterije uporabljali kot primarno ali rezervno napajanje, je vaša izbira. V vsakem primeru vas bo sistem obvestil o potrebi po vzdrževanju, ko se bo nivo baterije izpraznil na 20 %.

StreetSiren DoubleDeck je bil posebej zasnovan, da inženirjem prihrani čas pri namestitvi. QR koda pomaga pri hitrem dodajanju v sistem. Konfiguracije in testi so ves čas na voljo v aplikaciji. Zahvaljujoč SmartBracketu in vnaprej nameščenim baterijam naprave pred montažo ni treba razstaviti. Ploščico z blagovno znamko je mogoče hitro prilagoditi s pomočjo zaponke. Za dodatno trdno pritrditev lahko inženirji uporabijo vijak.

Dodatne informacije

Teža 0,528 kg
Dimenzije 20 × 5,1 × 20 cm
Barva

,

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “AJAX StreetSiren DoubleDeck”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja