AJAX VHF Bridge

191,54207,40 z DDV

VhfBridge je transponder, ki omogoča takojšen prenos alarma brez interneta

By submitting your payment, you agree to our terms and conditions.

Šifra: 10540-2 Kategorija: Oznaka:

Opis

Zagotavlja vozlišče z dodatnim kanalom za komunikacijo z nadzorno postajo. Z vhfBridge lahko uporabljate sisteme Ajax v mestih, kjer je internetna povezava nestabilna, v naravnih rezervatih, gorskih in puščavskih območjih. Alarmi in dogodki sistema se prenašajo preko VHF radijskih valov na desetine kilometrov. VhfBridge se lahko uporablja kot primarni ali rezervni komunikacijski kanal.

V ohišje vhfBridge lahko vgradite 7 Ah rezervno baterijo. Napajal bo VHF oddajnik s porabo toka do 2A. Zato oddajnik ne potrebuje ločene baterije, zaradi česar je vzdrževanje manj pogosto. V primeru izpada električne energije v objektu transponder in oddajnik delujeta na rezervno baterijo do 75 ur in še vedno prenašata dogodke na centralno nadzorno postajo.

VhfBridge komunicira s Hub-om prek šifriranega radijskega protokola Jeweller. Zagotavlja neprekinjeno interakcijo vseh naprav varnostnega sistema. Radijski protokol uporablja okvirje za sinhronizacijo komunikacijskih sej naprave, avtentikacijo za preprečevanje ponarejanja in šifriranje za zaščito pred krajo podatkov.

Podobno kot druge naprave Ajax se vhfBridge poveže s Hub-om v aplikaciji s skeniranjem kode QR. Ohišje transponderja ima perforirane površine za bolj organizirano ožičenje. Izhode je mogoče konfigurirati z aplikacijami Ajax za pametne telefone in računalnike.

 

Dodatne informacije

Teža 0,165 kg
Dimenzije 19,6 × 10,0 × 23,8 cm
Barva

,

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “AJAX VHF Bridge”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja