Akcija!

Twinkly™ Pametne lučke Festoon Lights – Komplet

Original price was: 357,20€.Current price is: 282,78€. z DDV

Klasične žarnice so odlične za poletne zabave in božični čas. Aplikacija vam omogoča prilagajanje svetlobnih učinkov za še bolj zabavno in dekorativno izkušnjo. Pametne luči skrivajo veliko tehnologije. Namenjeni so intuitivni uporabi, povezovanju prek omrežja Wi-Fi in upravljanju z njimi v nekaj sekundah.

Razširitveni paket je sestavljen iz dodatnih 20 LED žarnic oblike G45 za povezavo z Twinkly Festoon začetnim paketom. Razširitveni paket ima torej lahko 40 LED žarnic.

Na zalogi

By submitting your payment, you agree to our terms and conditions.

Šifra: TWF020STPB Kategorija: Oznake: , , ,

Opis

Komplet svetilk je sestavljen iz 20 LED žarnic oblike G45, wi-fi/bluetooth kontroler in najsodobnejšo pametno aplikacijo, ki je pripravljena za enostavno in hitro izvajanje neverjetnih animacij.

Ponuja široko paleto osupljivih učinkov, pripravljenih za predvajanje in prilagajanje ter polni dostop do spletne galerije, kjer so nove animacije vedno na voljo za prenos.
Kompletu svetilk je možno dodati do 40 LED žarnic in jih sinhronizirati z ostalimi Twinkly produkti. Twinkly Festoon svetilke odlikuje sinhronizacija z glasbo in integracijo pametnega doma z Googlovim pomočnikom in Amazonovo Alexo. Twinkly naprave se lahko sinhronizirajo skupaj (do 4000 LED diod ali 10 naprav v dobrem wi-fi omrežju).

Za notranjo in zunanjo uporabo, IP44.

Twinkly pametne okrasne svetilke, kot nalašč za poletne zabave in v času božičnih praznikov.
Komplet svetilk je sestavljen iz 20 LED žarnic oblike G45, wi-fi/bluetooth kontroler in najsodobnejšo pametno aplikacijo, ki je pripravljena za enostavno in hitro izvajanje neverjetnih animacij.
Ponuja široko paleto osupljivih učinkov, pripravljenih za predvajanje in prilagajanje ter polni dostop do spletne galerije, kjer so nove animacije vedno na voljo za prenos.

Učinke svetlosti, hitrosti, intenzivnosti in barvne palete lahko ves čas spreminjate. Izbirnik barv vam omogoča preprosto in hitro izbiro več kot 16 milijonov barv.
Omogoča tudi, da na vašem pametnem telefonu s prstom narišete svoj design. Patentiran algoritem vašo pametno kamero pretvori v zmogljivo orodje za preslikavo, ki natančno poišče položaj vsake luči. Ta inovativni postopek omogoča profesionalne slikovne učinke in animacije ne glede na obliko.

Kompletu svetilk je možno dodati do 40 LED žarnic in jih sinhronizirati z ostalimi Twinkly produkti. Twinkly Festoon svetilke odlikuje sinhronizacija z glasbo. Vgrajen glasbeni senzor poživi zabavo in sinhronizira svetlobne učinke z glasbo.
Priročen časovnik za vklop/izklop in zatemnilnik zagotavljata popoln nadzor nad vašo dekoracijo.

Twinkly se lahko uporablja na več načinov:

 • Neposredno: pritisnite gumb na kontrolerju za izbiro prednastavljenih učinkov
 • Povezano s pametnim telefonom: uporabite Twinkly aplikacijo za izvajanje neverjetnih animacij hitro in enostavno
 • Povezano z lokalnim omrežjem wi-fi: dostop do vseh Twinkly naprednih funkcij, kot so ustvarjanje novih skupin, nastavitev govornih pomočnikov, nalaganje novih učinkov iz spletne galerije,…
 • Twinkly ima certifikat IP44 in je primeren za notranjo in zunanjo uporabo.

Izpostavljeno:

 • lučke pod nadzorom aplikacije
 • brezplačna aplikacija za iPhone in Android
 • povezava wi-fi in bluetooth
 • nešteto prednastavljenih učinkov in animacij
 • 16 milijonov barv
 • Dostop do spletne galerije za brezplačen prenos učinkov
 • Narišete in prilagodite lahko svoj učinek
 • Vgrajen glasbeni senzor za sinhronizacijo z glasbo
 • Dela tudi z Google Home in Amazon Alexo
 • Pametni kontroler in napajalni kabel priložena
 • Notranja/zunanja uporaba (IP44)
 • On/off funkcija časovnika

G45 VEČBARVNE RGB SVETILKE
Twinkly Festoon svetilke imajo 20 super svetlih LED G45 žarnic, katerim lahko dodamo do skupno 40 žarnic.

KONTROLER – GENERACIJA II
Popolnoma nov Twinkly kontroler je zmogljivejši kot doslej. Odlikuje ga dvojedrni čip za izjemno hitro obdelavo, ogromen pomnilnik za shranjevanje animacij, Wi-fi in Bluetooth povezavo, vgrajen ima mikrofon za indikator stanja Music Sync RGB in lahko napaja do 400 LED diod.

PAMETNA INTEGRACIJA
Twinkly je prava IOT naprava, ki je popolnoma integrirana z najpogostejšimi avtomatiziranimi standardi pametnega doma. Glasovne kontrole lahko pošiljate preko Google Home in Amazon Alexa, ki omogočajo vklop/izklop, spreminjanje svetlosti in barv LED diod, ne da bi ”mignili s prstom”.

GLASBENI SENZOR
Vgrajen ima glasbeni senzor, zaradi katerega je vaša dekoracija videti neverjetno živa in sinhronizirana z glasbo, ki igra v prostoru.

SKUPINE
Več Twinkly naprav lahko povežete v skupine (do 4000 LED diod ali 10 naprav). Celoten postopek se upravlja preko aplikacije s pomočjo wi-fi omrežja.

LASTNOSTI MOBILNE APLIKACIJE
Mobilna aplikacija za iOS in Android je zasnovana tako, da lahko lučke v celoti upravljate preko aplikacije. Lahko izbirate, prilagajate, ustvarjate in uporabljate učinke , uporabljate časovnik, zatemnilnik in lučke enostavno vklopite ali izklopite.

LETNA UPORABA
Twinkly LED lučke niso samo za božično dekoracijo, ampak jih lahko uporabljate skozi celo leto, od najbolj grozljivega dneva čarovnic do fantastičnih praznovanj, kot so rojstni dnevi ali poročne zabave.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Twinkly™ Pametne lučke Festoon Lights – Komplet”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja