Ajax BulletCam kamera 5MP/2.8 mm – NOVO (dostava po 15.5.)

291,58 z DDV

Žična IP kamera:

-resolucija do 2880 x 1620 px

-25 sličic na sekundo

-vidni kot od 100° do 110°By submitting your payment, you agree to our terms and conditions.

Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

Ajax BulletCam kamera je visokozmogljiva žična IP kamera, ki uporablja najnovejšo tehnologijo, ki uporabniku omogoča, da si s pomočjo telefona ogleda videoposnetke visoke kakovosti. Vgrajena umetna inteligenca zaznava gibanje ljudi, vozil in hišnih ljubljenčkov ter drugih premikov in ustvari časovnico v Ajaxovi aplikaciji na kateri so ti dogodki pregledno poudarjeni. Konec je pregledovanja ur in ur posnetkov, Ajax uporabnikom v trenutku pomaga ločiti grožnje od običajnih dogodkov. Ajaxova napredna tehnologija, združena z uporabnikom prijazno aplikacijo, odpravlja napačne časovne oznake in stres, ki je običajno prisoten ob nepreglednem pregledovanju video posnetkov. Uporabnik lahko izkoristi možnosti, ki mu jih prinašajo takojšnja obvestila, pregleduje dogodke in ukrepa. 

Ajax BulletCam jkamera e opremljena z inteligentnim infrardečim (IR) osvetljevanjem, ki omogoča visoko kakovostne video posnetke tudi v slabih svetlobnih pogojih, ko je na voljo malo ali nič naravne svetlobe. Kamera uporablja unikatni optični sistem, ki enakomerno osvetli tako bližnjo kot daljno okolico. Ajax BulletCam se enostavno prilagaja spreminjajočim se svetlobnim pogojem s pomočjo tehnologije True WDR. Ta pametna tehnologija popravi neenakomerno osvetlitev in zagotavlja izjemno video kvaliteto z jasnimi detajli in enostavno konfiguracijo v aplikaciji.

Uporabnik ima popoln nadzor nad pretokom video vsebin z naprednimi nastavitvami zasebnosti. Za shranjevanje zajetih podatkov kamera uporablja micro SD kartico ali Ajax NVR z vgrajenim trdim diskom.

Ajax BulletCam se v omrežje povezuje prek Ethernet-a s pomočjo ustreznega priključka. Za upravljanje kamere v Ajax aplikaciji je kamero potrebno povezati z Ajax centralno enoto (Hub).

Sistem Ajax CCTV uporabniku ponuja celovito rešitev, ki brezhibno združuje uporabnikove potrebe po varnosti in nadzoru. 

 

Glavne funkcije:

-zaznavanje gibanja

-funkcija prepoznavanja objektov s pomočjo vgrajene umetne inteligence (ljudi, živali, vozil)

-možnost nastavitve zaznavanja gibanja le v določenem območju

-pametna IR osvetlitev (do 30 metrov)

-varna avtentikacija brez gesla

-večnivojska varnost računa: dvojno avtentikacijsko preverjanje, nadzor sej in prijava s geslom/biometrično identifikacijo.

-takojšnje preverjanje alarma v visoki ločljivosti

-prilagodljiv virtualni video zid

-sinhronizacija arhiva z opozorili

-podpira do 250 GB SD kartico

-vgrajen digitalni mikrofon 

-kovinsko ohišje odporno na vodo in prah

-oddaljen nadzor in nastavitve

-standard video kodiranja H264/H265

-shranjevanje: Ajax NVR ali SD kartica (Ajax Bullet kamera lahko deluje brez Ajax NVR, saj lahko arhiv shranjuje tudi na SD kartico (če je ta nameščena)

-kompatibilnost – Ajax centralne enoteDodatne informacije

Barva

,

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Ajax BulletCam kamera 5MP/2.8 mm – NOVO (dostava po 15.5.)”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…